Back to All Events

Paddy Milner (UK)

“The best blues piano player in Europe.” -- Blues Access, USA

** Piletid nüüd müügil: https://goo.gl/QEmoAY **
Blues Estonia aasta avakontserdil astub üles üks maailma juhtivaid bluusipianiste Paddy Milner. Kaks korda Suurbritannia parimaks bluusi-klahvpillimängijaks valitud Paddy Milner on ka suurepärane helilooja ning laulja.

Tema koostööpartnerite nimistu on pahvikslööv - Sir Tom Jones, Joss Stone, Eric Clapton, David Gilmour, Jack Bruce, Earl Thomas, Eric Burdon, Van Morrison, Phil Manzanera, Boy George, Steve Lukather ning mitmed teised tippartistid. 

Milneri muusikas on elemente New Orleans'i jazzist, millele lisanduvad Briti ska ning soul-funki mõjutused. Omaloomingu kõrval on Milner tuntust kogunud nii ootamatute versioonidega Jay-Z ning Rihanna lugudest kui ka jazzitöötlustega, näiteks "Unsquare Dance", mida arvustas pala autor Dave Brubeck isiklikult: "I wouldn't change a note. There's a guy who can play the piano" (Ma ei muudaks midagi. See mees oskab klaverit mängida.)

Ta on produtseerinud kahekordse Grammy nominendi ning eelmise aasta Augustibluusi peaesineja Earl Thomase albumi "Earl Thomas with Paddy Milner & The Big Sounds". Viimastel aastatel on Milner kaasa löönud Sir Tom Jones'i bändis, kellega on üles astutud nii mitmes suures telesaates kui ka staadionikontserditel Lõuna- ning Põhja-Ameerikas.

8. veebruaril kell 19:05 KUMU auditooriumis toimuval kontserdil astub ta lavale New Orleans'i soul-funk trioga Londonola.

Koosseis:
Paddy Milner - klaver ja laul
Spencer Brown - bass ja laul
Patrick Levett - trummid ja laul

“I highly recommend it. Somehow things start to feel much better!” -- Jack Bruce
“I love it…there’s a guy who can really play the piano.” -- Dave Brubeck

Unsquare Dance - https://www.youtube.com/watch?v=4sRYrKYFXZU
As She Walked Away - https://www.youtube.com/watch?v=aKL9PdxrV0g

*****************************************
Blues Estonia: Paddy Milner UK)

Kontserdi algus 19:05 (sissepääs 18:30)
Kestus 1.5 tundi
Piletid müügil Piletimaailmas: https://goo.gl/QEmoAY

Earlier Event: February 6
Blues Jam #20 - esimene juubel
Later Event: March 6
Blues Jam #21