Back to All Events

Kaisa Ling Thing - "Nii kole mees" plaadiesitlus Saaremaal

  • Orissaare Kultuurimaja Orissaare Kultuurimaja (map)
untitled-5545.jpg

Kaisa Ling Thing esitleb 1. detsembril Orissaare kultuurimajas oma debüütalbumit „Nii kole mees“.

Kaisa Ling Thing on ellu kutsutud, et tutvustada ning väärtustada muusikat, mida esitasid 1920ndatel ja 30ndatel USA mustad bluusilauljad nagu Ma Rainey, Bessie Smith, Alberta Hunter, Ida Cox ja paljud teised. Tegu oli halastamatu ning keerulise ajastuga, mil mustad naised olid ühiskonna kõige represseeritum lõige. See jättis neile aga ootamatult suure vabaduse öelda välja see, mida teised ei saanud või ei julgenud.

Kauamängival „Nii kole mees“ leidub laule, mis räägivad seksist, rassismist ja vägivallast - seda kõike vodevillile omase ümberütleva huumori prisma läbi.

Projekti eestvedaja ja laulja Kaisa Maria Ling on pühendunud naisbluusi uurimisele ning koondanud enda ümber hulga muusikuid ja kaasamõtlejaid eesotsas Blues Estonia pealiku, pianist Rene Pauli ning laulusõnade tõlkija ja bluusimuusiku Aapo Ilvesega. Koosseisu kuuluvad lisaks kontrabassist Silver Sirp ning trummar Rait Ress. Plaadil teevad kaasa aga Peep Kallas, Argo Toomel, Jason Hunter, Vello Annuk, Erki-Andres Nuut ning Rene Paul.

Kaisa Ling - laul ja kitarr

Rene Paul / Erki-Andres Nuut - pianiino

Silver Sirp - kontrabass

Renar Trummal - trummid

Lõbus eeskava, bänd alustab kell 20.00, laval Burlesque Estonia tantsijad, õhtujuht Joosep Jürgenson, töötab baar!

Piletite eelmüük lõppeb 30. novembril. Pileteid saab osta ka Orissaare kultuurimajast.

Pilet ukselt 20€.

Later Event: December 4
Blues Jam #28